Reklámajándék katalógus rendelése

Felhívjuk a katalógus igénylők tisztelt figyelmét, hogy katalógusaink korlátozott példányban állnak rendelkezésre. Csak és kizárólag cégek, hirdetők és reklámügynökségek részére küldünk reklámajándék katalógust.

A katalógus online lapozgatható verziója megtekinthető itt.

Katalógus információk

Szóróajándék és reklámajándék

A D&D Gifts & Merchandising HOT Collection egy üzleti ajándék kollekció. Ez a kollekció mindhárom üzleti ajándék kategóriát magába foglalja:

  • Olcsó szóróajándék (toll, hűtőmágnes, öngyújtó ...)
  • közepes árfekvésű reklámajándék (bögre, baseball sapka, póló ...)
  • drága, exkluzív reprezentációs ajándék (bőr irodai szett, táska, mappa)

A HOT Collection jellemzően a szóróajándék és reklámajándék kategóriákban kínál üzleti ajándék megoldásokat.

Minden ajándéktárgy emblémázható.

Ha nem találja...

...de megvan már mit szeretne és nem találja katalógusainkban, vagy tanácstalan, bizonytalan, hogy milyen reklámajándék megoldás felelne meg önnek, keressen meg minket e-mailben. Bízhat kollégáink szakértelmében, akik nap mint nap találkoznak olyan emberekkel, akik nem szakértõi a különféle nyomtatási eljárásoknak, és nem is dolguk, hogy azok legyenek! Filozófiánk egyik alapja, hogy nem lehet mindenki reklámajándék szakember, hiszen akkor nem lenne munkánk. Legyen bármilyen kérdése, keressen minket bizalommal. Kontakt itt.

Emblémázás? Természetesen!

Elméletileg bármelyik ajándékra bármit… természetesen a technológiai korlátokon belül. Tamponnyomás, szitázás, gravírozás, lézergravírozás, digitális nyomtatás, hímzés, szinte minden megoldható. Csak az ajándékra kerülõ feliratra vagy képre van szükségünk, mi kiválasztjuk az adott emblémázási eljárást, és elhelyezzük az ajándéktárgyon igény szerint. Az ajándék-emblémázás szolgáltatásunkról bõvebben itt olvashat.

Tipp: Ajánlat kérésekor ne felejte el elküldeni az emblémát is!
Termékkeresés